October 10, 2023
 • 
Press Releases

RightBridge Ventures Group agerar som rådgivare och strategiskt partner åt Quickbit för att öka deras tillväxt inom Esport och Gaming.

RightBridge Ventures Group (“RightBridge Ventures”) har skrivit under ett kommersiellt avtal med Quickbit för att erbjuda marknads- och strategirådgivning om hur man ska ta sig in på Esport- och Gamingmarknaden som den ledande leverantör av kryptobetalningslösningar. Dessutom kommer RightBridge Ventures att utnyttja sin portfölj av företag för att påskynda Quickbits marknadslansering inom detta segment.

Quickbit, en ledare inom kryptobetalningsbranschen, har utvecklat en användarvänlig betalningslösning som möjliggör transaktioner mellan försäljare och konsumenter med kryptovalutor. Medan populariteten för kryptovalutor fortsätter att växa, strävar Quickbit efter att överbrygga klyftan mellan traditionella betalningsmetoder och Esport- och Gaming-communityn genom att erbjuda säkra, effektiva och bekväma betalningsalternativ.

RightBridge Ventures Group kommer att fungera som affärs- och marknadsrådgivare och stödja utvecklingen och genomförandet av Quickbits marknadslanseringsstrategi inom Esport- och Gamingssegmentet. Genom sin portfölj av företag, omfattande nätverk och djupgående branschkunskap kommer RightBridge Ventures Group att erbjuda insikter och stöd för att maximera Quickbits räckvidd och slagkraft inom dessa målgrupper.

Samarbetet mellan Quickbit och RightBridge Ventures Group kommer att fokusera på följande nyckelområden:


  • Strategisk Planering: RightBridge Ventures kommer att ge strategisk vägledning för att hjälpa Quickbit att definiera och genomföra sin marknadslansering strategi för esport- och gamingindustrin. Detta inkluderar att identifiera målgrupper, optimera användarupplevelsen och främja partnerskap inom branschens ekosystemet.


  • Partnerskap och Allianser: RightBridge Ventures omfattande nätverk kommer att utnyttjas för att utforska potentiella partnerskap och allianser som kan förstärka Quickbits marknadspenetration och lägga värde till deras betalningslösning. Det kan innebära samarbeten med spelplattformar, esport-organisationer och andra relevanta intressenter.


  • Marknadsundersökning och Analys: RightBridge Ventures kommer att genomföra marknadsundersökningar och analyser för att få insikter i esport- och gamingindustrin, inklusive marknadstrender, konsumentpreferenser och konkurrenslandskap. Dessa resultat kommer att guida Quickbits produktutveckling och marknadsföringsstrategier.

“Esport och Gaming växer explosionsartat som segment och har en ovanligt hög mognadsgrad vad gäller krypto användning. Vi ser ett stort värde i att kunna ta del av den expertis som RightBridge Ventures innehar inom detta segment för att effektivt komma in på marknaden med våra produkter. Utöver den starka expertisen ser vi även stort värde i möjligheten att integrera våra produkter i RightBridge Ventures portföljbolag för att snabbt få fotfäste i segmentet. Ett samarbete där vi också kan bidra med mycket värde till bolagen i fråga.” - Jesper Sundström, Head of Growth på Quickbit.

Vi är övertygade om att partnerskapet mellan Quickbit och RightBridge Ventures Group kommer att banvägen för en framgångsrik lansering och QuickBits långsiktig tillväxt på esport- och gaming. Genom att kombinera expertis och innovation strävar vi efter att erbjuda gamers och varumärken en säker och effektiv betalningslösning som möter deras unika behov” Säger Carlos Barrios, VD Rightbridge Ventures Group.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Carlos Barrios - VD RightBridge Ventures Group AB  
Telefon: +46 705 112579
E-post: carlos.barrios@rightbridge.se

Om QuickBit

Quickbit är ett svenskt fintechbolag som grundades 2016 med målet att förenkla för fler människor och företag att använda kryptovaluta i sin vardag. Idag erbjuder Quickbit säkra och användarvänliga produkter för såväl e-handlare som kunder. Med hittills över €1 miljard i transaktioner genomförda på blockchain, har Quickbit redan möjliggjort och stärkt användningen av kryptovalutor för individer runt om i världen. Quickbit är sedan juli 2019 noterat på NGM Nordic SME. För mer information, besök www.quickbit.com

Om RightBridge Ventures Group

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se eller få uppdateringar genom att följa oss på TwitterInstagram och LinkedIn.

RightBridge Ventures Group AB (publ)s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Amudova AB är Certified Adviser.

RightBridge Ventures Group agerar som rådgivare och strategiskt partner åt Quickbit för att öka deras tillväxt inom Esport och Gaming.

Search for something