September 7, 2023
 • 
Press Releases

RightBridge Ventures Group AB Portföljbolag Team Singularity tävlar i APEX ALGS för en del av den 2 000 000 dollar stora prispotten

Team Singularity, ("SNG") ett portföljbolag för RightBridge Ventures Group, deltar i APEX Legends Global Series ("ALGS") 2023 Championship och tävlar om en del av den 2 000 000 dollar stora prispotten. Turneringen presenterar världens ledande Apex Legends-lag.

SNG deltar i den pågående internationella esportstävlingen APEX ALGS som Sydamerikansk mästare. Under föregående ALGS-händelse säkrade Team Singularity en 11:e plats och visade upp sin tävlingsförmåga.

ALGS Championship är den avslutande händelsen i den tävlingsmässiga cirkeln för 2023, där elitlag från fem regioner deltar. DarkZero, regerande mästare från Split 2 Playoffs, är bland deltagarna.

Tävlingen äger rum från den 6 till 10 september och inkluderar en gruppspelsfas under de två första dagarna, följt av en slutspelsfas. Finalerna äger rum den sista dagen och erbjuder lagen möjlighet att dela på den 2 000 000 dollar stora prispotten.

För att följa resultaten från evenemangen och Team Singularitets prestation, vänligen följ nedanstående länkar:

Team Singularity website

Global Legends APEX Series official Youtube channel

How to watch ALGS 2023

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Carlos Barrios - VD RightBridge Ventures Group AB  
Telefon: +46 705 112579
E-post: carlos.barrios@rightbridge.se

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se eller få uppdateringar genom att följa oss på TwitterInstagram och LinkedIn.

RightBridge Ventures Group AB (publ)s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Amudova AB är Certified Adviser.

RightBridge Ventures Group AB Portföljbolag Team Singularity tävlar i APEX ALGS för en del av den 2 000 000 dollar stora prispotten

Search for something