September 4, 2023
 • 
Press Releases

RightBridge Ventures Group AB (”Bolaget”) utnämner Magnus Leppäneimi till Chief Business Development and Sales Officer för Esports and Gaming Media

RightBridge Ventures Group AB är stolta att meddela utnämningen av Magnus Leppäneimi som Chief Business Development and Sales Officer (CBDO & CSO) för Bolagets portföljbolags försäljning av esports och gaming media , samt hans fortsatta roll som styrelseledamot i Bolaget. Denna åtgärd understryker RightBridge Ventures Groups engagemang för innovation och tillväxt inom esports och gamingbranschen.

I takt med att esports- och spelbranschen upplever betydande tillväxt, ökar efterfrågan på att nå den passionerade spelarpubliken. Magnus Leppäneimi, med sin omfattande erfarenhet inom branschen och sina ledaregenskaper, är det idealiska valet för att leda affärsutveckling och försäljningsinsatser inom detta område. Hans framgångsrika historik med att etablera partnerskap harmonierar med RightBridge Ventures Groups vision att expandera sin närvaro inom denna dynamiska bransch.

”Vi är stolta och glada över att välkomna Magnus Leppäneimi som vår Chief Business Development and Sales Officer för esports och gaming media,” säger Carlos Barrios, VD på RightBridge Ventures Group. ”Hans utnämning bekräftar vårt åtagande att leverera värde till våra partners och kunder.”

Magnus kommer att behålla sin roll som styrelseledamot. Tillsammans är vi redo att forma framtidens medieförsäljning inom gaming- och esportssamhället.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Carlos Barrios - VD RightBridge Ventures Group AB  
Telefon: +46 705 112579
E-post: carlos.barrios@rightbridge.se

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se eller få uppdateringar genom att följa oss på TwitterInstagram och LinkedIn.

RightBridge Ventures Group AB (publ)s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Amudova AB är Certified Adviser.

RightBridge Ventures Group AB (”Bolaget”) utnämner Magnus Leppäneimi till Chief Business Development and Sales Officer för Esports and Gaming Media

Search for something