February 16, 2024
 • 
Press Releases

RightBridge Ventures dotterbolag 1337 esports AB ingår partnerskap med Adventure Box för att främja tillväxten av Kogama-plattformen

Rightbridge Ventures Group AB (publ) ("RightBridge Ventures" eller "Rightbridge") har genom sitt helägda dotterbolag 1337 esports AB ("1337") ingått ett strategiskt partnerskaps- och konsultavtal med Adventure Box Technology AB ("Adventure Box"), företaget bakom den populära sociala spelplattformen Kogama. 1337 har anlitats med målet att accelerera Kogamas tillväxt genom att strukturera dess mediabudskap och skapa nya intäktsmöjligheter och möjligheter inom Rightbridge-ekosystemet. Avtalet består av en fast avgift för 1337 och en variabel prestationsbaserad avgift.

Kogama är en unik plattform som ger användarna möjlighet att skapa och dela sina spel och virtuella världar. Med över 500 000 månatligt aktiva användare och miljontals skapade spel stoltserar Kogama med en livlig och engagerad gemenskap. Genom detta partnerskap kan Adventure Box dra nytta av Rightbridges omfattande erfarenhet av att strukturera försäljningskanaler och identifiera marknadsmöjligheter, i syfte att avsevärt öka Kogamas intäkter.

"Vi är glada över att samarbeta med Adventure Box och stödja Kogamas fortsatta tillväxt," sa Claes Kalborg, VD för Rightbridge Ventures. "Plattformens potential är otvivelaktig, och vi tror att vår expertis inom försäljning och affärsutveckling kommer att låsa upp betydande nya möjligheter. Dessutom kommer tillägg av nya IP-rättigheter ytterligare att berika Kogama-upplevelsen för både användare och skapare."

Michael Bendtsen, VD för Adventure Box, uttryckte entusiasm för samarbetet: "Rightbridge och 1337 tillför en stor kunskap och expertis, och vi är övertygade om att deras vägledning kommer att vara avgörande för att föra Kogama till nästa nivå. Vi ser fram emot att utforska nya vägar för försäljning och tillväxt samtidigt som vi utökar vårt innehållsbibliotek genom strategiska IP-partnerskap."

Nyckeldetaljer i partnerskapet inkluderar:

  • Försäljningsstruktur: 1337 kommer att arbeta med Adventure Box för att optimera dess försäljningsstruktur och identifiera nya distributionskanaler.
  • Intäktsgenerering: Båda parterna kommer att samarbeta om initiativ för att utforska och fånga nya intäktsströmmar, inklusive potentiella partnerskap och annonseringsmöjligheter.
  • IP-förvärv: Rightbridge kommer att assistera Adventure Box i att ingå partnerskap med nya IP-rättigheter som kan integreras i Kogama-plattformen för att ytterligare berika användarupplevelsen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Claes Kalborg - VD för Rightbridge Ventures Group AB

Telefon: +46 73 444 55 07

E-post: Claes.Kalborg@rightbridge.se

Om Rightbridge Ventures:

RightBridge Ventures är ett investeringsbolag baserat i Stockholm (Sverige) dedikerat till att investera i företag som formar framtiden för e-sport och gaming som en del av den digitala medie- och underhållningsindustrin. För mer information besök www.rightbridge.se.

RightBridge Ventures Group AB (publ)s aktier handlas på Nasdaq First North Growth Market och Corpura Fondkommission AB är Certified Adviser.

Om Adventure Box:

Adventure Box är företaget bakom Kogama, en populär social spelplattform där användare kan skapa och dela sina egna flerspelarspel och virtuella världar. Med en livlig gemenskap och miljontals användarskapade spel erbjuder Kogama en unik och engagerande spelupplevelse.

RightBridge Ventures dotterbolag 1337 esports AB ingår partnerskap med Adventure Box för att främja tillväxten av Kogama-plattformen

Search for something